Upplev Jemtlander -
pulkan för alla dina äventyr

Jemtlander-pulkan, designad och tillverkad i Jämtland, Sverige.
Skapad för att tåla de tuffaste förhållandena samtidigt som den erbjuder enastående
användarvänlighet och stabilitet.

Jemtlander J17 pulkan med sele och skakel

Robusthet

Tillverkad av hållbara material är Jemtlander-pulkan konstruerad för uthållighet. Oavsett om du är på en utmanande expedition eller en familjeutflykt vet du att denna pulka säkert och tryggt bär din utrustning i alla typer av terräng och väderförhållanden.

Pålitlighet

När du är ensam i vinterfjällen behöver du utrustning som du kan lita på, oavsett vad. Jemtlander-pulkan är designad med detta i åtanke och erbjuder en hög nivå av stabilitet och funktionalitet. Det är pulkan du kan lita på helt enkelt.

Vårt sortiment av Fjällpulkor

Jemtlanders klassiska fjällpulkor, designade för att möta varje äventyrares behov.
Tillgängliga i två distinkta storlekar - 1,7 meter och 1,4 meter i längd -
erbjuder våra pulkor skräddarsydda alternativ.

Jemtlander 17

Idealisk för längre äventyr där extra utrustning och mat ökar komforten.
Trots sin storlek är den flexibel nog även för kortare turer. Dess förmåga att flyta bra på snön gör den perfekt för dem som gärna utforskar bortom de vanliga lederna.

Jemtlander 14

Passar bäst för kortare utflykter eller för dem som föredrar att bära en del av sin packning. Den är lätt att transportera och förvara, och är särskilt lämplig för dem som oftast håller sig till etablerade leder.

Kundrecensioner

Läs vad våra kunder säger om Jemtlanders fjällpulkor

Pulkan från Jemtlander var min trogna följeslagare under Vita bandet 2022. Den har varit otroligt stabil och näst intill omöjlig att välta. De lösa väskorna är guld när en ska in och ur tältet under 70 dagar i sträck. Supernöjd!

Sofie Kindahl

Vita bandare, våren 2022

Jag gillar stabiliteten och att den håller sin position även på skrå, och är svårvält. Tycker den flyter bättre än min andra pulka.
Christine Hägglund

Äventyrare

Min upplevelse är att er pulka ligger mycket stabilare i spåret än övriga konkurrenter. Den tippar inte lika lätt och glider inte ner lika lätt i slänter. Jag gillar robustheten, packsäcken och att man lätt kan tömma pulkans innehåll genom att lyfta ur den.

Torbjörn Selin

Survival Specialist, All In Nature Sweden AB